Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezlerindeki spor salonlarında sportif faaliyetlere katılan gençlerle bir araya geldi. Başkan Kuş, salona gelen ve gözlerindeki sorundan dolayı rahatsızlık yaşayan bir genci görüp, tedavi masraflarını kendi cebinden karşılayacağını belirtince salondaki öğrenciler tarafından alkışlandı.
Gençliğe yaptığı yatırımlarla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezlerinde spor salonlarında sportif faaliyetlere katılan gençlerin çalışmalarını izledi. Başkan Kuş, salondaki gençler arasında gözlerinde yaşadığı rahatsızlıktan dolayı sorun geçiren genci görünce hemen devreye girdi. Gencin tüm tedavi masraflarını cebinden karşılayacağını belirten Başkan Kuş, salondakilerin takdirini topladı. Gençliğe yatırımlarının hızlı bir şekilde devam edeceğini belirten Başkan Kuş, spor salonları sayısının da artacağı müjdesini verdi.
Gençlerin geleceklerinin teminatı olduğu vurgusunu yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,' Gençler bizim geleceğimiz, gençler bizim umudumuz. İşte şuanda içinde bulunmuş olduğumuz spor salonundan 1 Türkiye 1. 2 Türkiye 2.si ve Balkan 5.si çıkardık. Allah hocalarımızdan razı olsun. Biz özellikle öğrencilerimizi ve evlatlarımızı spor salonlarımıza davet ediyoruz. Hem burada güzel vakit geçirsinler hem de maalesef ki manevi değerlerimizden uzaklaşmaya başladık. işte bu salonlarımızda manevi değerlerimize özen gösteren, manevi değerlerimizi bizlere aşılayan uzman hocalarımız var. Öğrencilerimize inanç noktasında çok ciddi desteklerde bulunuyorlar, eksiklikleri burada tamamlıyoruz. Özellikle Eyyübiye'de yaşayan ailelere anne ve babalara çocuklarını bizlere emanet etmelerini istirham ediyorum. ' dedi.