Haber Merkezi / Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları'nın açılış töreni 11 Nisan Spor Salonu'nda gerçekleşti. Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Spor Şube Müdürü Murat Önen, yanı sıra sporcular, kulüp yetkilileri ve antrenörler de katıldı. Spor okullarında İl Spor Merkezleri bünyesinde 27 farklı spor dalının yanı sıra 15 de engelli spor branşı bulunuyor.


KEŞKÜŞ: İNŞALLAH GENÇLERİMİZİ TÜRK SPORUNA KAZANDIRACAĞIZ
Yaz Spor Okullarıyla gençleri Türk sporuna kazandıracaklarını belirten Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Velilerin çocuklarına mutlaka zaman ayırması gerektiğini vurguladı.
Yaz Spor Okullarının sadece yaz aylarıyla kısıtlı olmayıp yıl boyunca da sürdüğünü belirten İl Müdürü Keşküş, 'Özellikle bugün gelen velilerimizden şu ricam var hep kendi kendimize konuşur söyleriz çocuklarımla azda olsa haftada 2 saat veya 3 saat zaman ayıralım onlarla beraber Yaz Spor Okullarında zaman geçirelim. Onlar spor yaparken onları izleyelim çünkü bu çocuklarımızın hem geleceği için hem de spor hayatları için gerçekten çok önemli çocukların gelişimi öz güveni sizlerle beraber hakikaten üst seviyeye çıkıyor' dedi.

'SİZLER BİZİM EVLATLARIMIZSINIZ'
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman gençlerin hizmetinde olduklarını sözlerine ekleyen İl Müdürü Keşküş, gençlerin kendi evlatları olduğunu ve kurslarını sürekli devam ettirmelerini istedi.
Genç ve dinamik bir ekibe sahip olduklarını belirten İl Müdürü Keşküş, 'Onun dışında bunu Yaz Spor Okulları olarak değerlendirmemek lazım değerli velilerimiz bizim spor müsabakalarıyla ilgi faaliyet ve çalışmalarımız tüm yıl boyunca devam ediyor. Çocuklarımızın kurslara katılımını devam ettirelim biz sizleri çok seviyoruz sizler bizim evlatlarımızsınız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak biz sizlerin her zaman hizmetinizde olacağız bunu unutmayın genç ve dinamik bir ekibimizle ve sizin gibi gençlerle olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Ben hepinizi çok seviyorum saygılar sunuyorum' ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Yaz Spor Okullarında görev yapacak antrenörler gençlere tek tek tanıtılırken program sonunda ise İl Müdürü Keşküş, geleceğin sporcularıyla selfie (öz çekim) çekti.