Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla oluşturulan "Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi" ilçe genelindeki ibadethanelerde geçtiğimiz yıl başlattığı temizlik seferberliğine devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ekip, ilçe genelindeki cami ve ibadethanelerin iç ve dış temizliğini periyodik olarak gerçekleştiriyor. Temizlik ekibi, tam donanımlı son model teknoloji ile donatılmış araç ve gereçlerle tüm cami ve ibadethanelerde halı yıkama, süpürme, iç ve dış temizlik işlerini titiz bir şekilde yapıyor.
Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan "Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi" yaklaşan ramazan ayı öncesi çalışmalarına hız verdi. Rutin temizlik çalışmaları kapsamında yıl boyunca günde 1 camide temizlik çalışmalarını sürdüren ekip, yoğun talep karşısında çalışmalarını artırarak günde 2 camiye çıkarmıştı. Ramazan Ayı'nın yaklaşmasıyla birlikte çalışma temposunu arttıran "Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi" bu sayıyı günde 3'e çıkardı.
Bugün merkezde Tepe Mahallesi Abamor Camisi ile Kurtuluş Mahallesi Mevlihane Camisinde temizlik yapan ekipler, buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından kırsal mahallelerdeki ibadethanelerin temizliğini yapacak.
Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan "Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi" hem Eyyübiye ilçe sınırları içerisindeki ibadethanelerde hem de gelen yoğun talep karşısında, yoğun mesai harcayarak ilçe sınırları dışındaki bazı ibadethanelerde de çalışma yürütüyor. Bazı ilçelerden gelen talebe duyarsız kalmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ekiplerin fırsat buldukça gelen talepleri yerine getirmesi talimatını da verdi.
Eyyübiye Belediyesi bünyesinde oluşturulan temizlik ekibinin bu çalışma temposu da vatandaşların takdirini topluyor. Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ettiler. Vatandaşlar, " Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz.
Eyyübiye Belediyesi'nin camilerimizde başlattığı temizlik çalışmasından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Hem camilerimizde hem de sokaklarımızda yapılan çalışmalar bizleri mutlu ediyor. Mahallemizde yaptığı diğer çalışmalardan dolayı da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. " ifadelerini kullandı.