Seyfullah Polat

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız düzenlenen basın toplantısında 2019 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız beraberinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Tanıtım Ve Medya Başkanı İbrahim Halil Eşiyok, AK Parti Büyükşehir Belediye Grup Başkanvekili Faruk BAYUK İle birlikte özel bir otelde düzenlenen basın toplantısında Şanlıurfa'da faaliyet gösteren gazeteciler ile bir araya gelerek 2019 Yılıyla yılına ilişkin değerlendirmede bulunarak güncel konularda sorulan soruları cevaplandırdı.

Bahattin Yıldız yaptığı açıklamada; ' Barış Pınarı Harekatı: Operasyon süresince vatandaşlarımızla daima bir arada olduk, sınırlarımızdaki terör koridorunu yıkmak için silahlı kuvvetlerimizin başlattığı harekata hem vatandaşlarımızla destek verdik, hem İl Teşkilatımızla hem İlçe Başkanlıklarımızla hem de sosyal medyada çalışmalarıyla operasyona destek olduk.

Seçim çalışmaları; büyükşehir belediye başkan adayımız ve ilçe belediye başkan adaylarımız belli olduktan sonra girmedik gönül çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadık, teşkilatlarımızla milletvekillerimizle MKYK üyelerimizle belediye başkan adaylarımızla gece demeden gündüz demeden bıkmadan yorulmadan çalıştık. Ev toplantılarımızı yaptık, esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirdik, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Gönül belediyeciliği için destek istedik.' Diyerek çalışmaları vatandaşların tüm taleplerini ilgili birimlere aktardıklarını, çözüm için gerekli talimatları verdiklerini dile getirdi.

AK Parti teşkilatı olarak sürekli olarak düzenli bir şekilde ev, hasta ziyaretlerinde bulunduklarını aktaran Bahattin Yıldız, parti içi çalışmaları yakından takip ederek katılım gösterdiklerini belirterek Şanlıurfa'nın sorunlarını dile getirmek ve çözüm noktasında Hükümet tarafından çalışmalar yapılmasını sağlamak için yaptıkları çalışmaları anlattı.

Daha sonra gazetecilerin elektrik problemi, Çevik Kuvvet Kavşağı, Urfa Spor ve diğer konular ile ilgili sorularını cevaplandıran Bahattin Yıldız 2020 yılı temennilerini belirterek AK Parti İl Kongresinin Haziran ayı yapılacağını dile getirdi.