Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçenin Sakça kırsal mahallesinde 300 m2 alan üzerine yaptırılan çok amaçlı salon düzenlenen törenle mahallelilerin hizmetine sunuldu.
Açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve Sakça mahallesi sakinleri katıldı.
Törende konuşan Başkan Baydilli, bugüne kadar 6 kırsal mahallede çok amaçlı salonu vatandaşın hizmetine sunduklarını belirtti.
Karaköprü Belediyesi olarak tüm kırsal mahalleleri çok amaçlı salona kavuşturacaklarının altını çizen Başkan Baydilli, "Taahhüt ettiğimiz gibi ilçemize bağlı tüm kırsal mahallelerimize çok amaçlı salonları yapıyoruz. Bugün Sakça mahallemizde çok amaçlı salonumuzu vatandaşımızın hizmetine sunmak için bir araya geldik. Bu salonumuzda vatandaşlarımız düğünlerini, sünnetlerini ve taziyelerini yapacaktır" dedi.
"Bizim tek derdimiz Karaköprü'ye hizmet etmek" diyen Başkan Baydilli, "Karaköprü Belediyesi olarak bugüne kadar 6 kırsal mahallemizde çok amaçlı salonumuzu bitirip açılışını yaparak hizmete sunduk. 4 tane çok amaçlı salonumuzda açılışa hazır durumdadır. 10 tane salonumuzda ise çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bizim derdimiz Karaköprü'ye hizmet etmek. Bizim derdimiz Karaköprü'nün emrinde olmak. Hizmetlerimize son sürat devam ediyoruz. Açılışını yapacağımız Sakça mahallesinde ki çok amaçlı salonumuz hayırlı uğurlu olsun " diye konuştu.
Sakça mahallesi sakinleri ise mahallelerine yapılan bu hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.