Haber Merkezi / Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Emiroğlu Mahallesinde alt yapısı biten cadde ve sokaklarda yapılan söküm, dolgu, tesviye ve kumlama çalışmalarının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışması başlattı. Hummalı bir çalışma yürüten ekipler, standartlara uygun yapılan çalışmalar ile cadde ve sokakları modern hale kavuşturuyor.
İlçenin en büyük mahalleleri olan Yenişehir ve Hürriyet Mahallesinin alt ve üst yapı çalışmalarını bitiren ekipler, Emiroğlu Mahallesinde de cadde ve sokaklarda yenileme çalışması başlattı.
Ekipler, Üst yapı çalışmaları kapsamında Emiroğlu Mahallesinde alt yapısı biten 1210. Sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

53 BİN METREKARE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞENECEK
Etaplar halinde yapılacak çalışmalarla 1230, 1231, 1232, 1234, 1236, 1239, 1240 ve 1252. Sokaklar kilitli parke taşıyla buluşacak. Emiroğlu Mahallesi'nde 1. Etap 23 bin metrekare ve 2. Etapta da 30 bin metrekare olmak üzere toplamda 53 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapılacak.
Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe genelinde yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, mahalleleri adeta yeniden inşa ettikleri söyledi.
Yapılan çalışmalarla cadde, sokak ve kaldırımların modern bir görünüme kavuştuğuna vurgu yapan Başkan Ekinci, Viranşehir'i geliştirmek ve güzelleştirmek adına her geçen gün çalışma tempolarını artırarak devam ettiklerini kaydetti.
Ekinci, Yenişehir ve Hürriyet Mahallesinde yapılan çalışmaların ilçe merkezindeki tüm mahallelerde yapılacağının altını çizdi.
Vatandaşlar, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, çalışmalardan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve belediye personeline teşekkür etti.