Haber Merkezi / Haliliye Belediyespor, Osmanbey Kampüsü Spor Salonunda Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off ilk maçında evinde Nazilli Belediyespor ile karşılaştı. Maça iyi başlayan Haliliye ekibi, taraftar desteğini de alarak, ilk yarıyı 32- 26 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğünü elden bırakmayarak, mücadelesini sürdüren Haliliye ekibi, 83- 59'luk skorla salondan galip ayrılan taraf oldu.
Bu sonuçla birlikte avantajlı duruma geçen Haliliye Belediyespor, 9 Nisan 2019 Salı günü saat 18.00'de Aydın deplasmanında Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Haliliye Belediyespor, deplasmanda da galip gelmesi durumunda play-off son 8 turuna kalacak.
Karşılaşmayı tribünden izleyerek, takımına destek veren Başkan Mehmet Canpolat da, maç sonunda sporcularla bir araya geldi. Antrenör ve sporcuları tebrik eden Başkan Canpolat, sporculardan 1. Lig hedefiyle play-off'da mücadele etmelerini istedi. Maça ilişkin açıklama yapan Başkan Canpolat, 'Haliliye Belediyemizin basketbol takımını tebrik ediyorum. Play-off'un ilk maçını aldık ve deplasmanda da galip gelmeyi istiyoruz. İnşallah hep birlikte diğer maçları alıp Haliliye Belediyemizin basketbol takımını 1. Lige çıkaracağız' dedi.
Başkan Canpolat, açıklamalarının ardından konuk ekip Nazilli Belediyespor'un sporcu ve yöneticileri ile de bir araya gelerek, sohbet etti.
Öte yandan AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu da, maçı tribünden izleyen isimlerdendi.