Haber Merkezi / Birbirinden seçkin markalarıyla hesaplı alışverişin yanı sıra, kampanyalar, çekilişler, sosyal ve kültürel etkinliklerle Şanlıurfa halkının buluşma noktası olan Piazza AVM'nin otomobil talihlisi, son model aracını teslim aldı.

'BANA ÇIKSIN DİYE DUA ETMİŞTİM'
Bir zirai ilaç firmasında çalışan ve eşine aldığı elektrikli süpürge faturasını danışma birimine ibraz ederek, aldığı çekiliş kuponuna son model otomobil çıkan Nihat Boran, aracının anahtarını alırken, 'Kampanyaya katılırken 'inşallah bana çıkar' diye dua etmiştim. Duam kabul oldu. Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Bu aracı hep hayal etmiştim şimdi benim oldu.'' dedi.
Şanlıurfa'nın cazibe ve buluşma merkezi olan Piazza AVM'de 23 Temmuz 2018- 31 Ekim 2018 tarihleri arasında tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin katıldığı Suzuki Vitara otomobil kampanyasının çekilişi geçtiğimiz günlerde Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve noter huzurunda yapılmıştı.
Binlerce ziyaretçinin katıldığı çekilişi, 97581 numaralı kupon ile kazanan Nihat Boran'ın, son model otomobilinin anahtarını Piazza yetkililerinden alırken mutluluğu gözlerinden okunuyordu.