Kültür Müdürlüğü, tarafından Türkiye genelinde eşzamanlı olarak düzenlenen deneme sınavına Ramazan Acarlar Gençlik Merkezindeki kurslarda eğitim gören 160 öğrenci katıldı.

KURS MERKEZİNDEKİ HİZMETLERİN TAMAMI ÜCRETSİZ
Gerçek TYT-AYT sınavını aratmayan deneme sınavıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kurs Merkezi Sorumlusu Faruk Tatar, Kurs merkezindeki tüm hizmetlerin ücretsiz olduğunu dile getirdi. Tatar, 'Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın talimatıyla eğitime desteğimiz sürüyor. Kurs merkezimizde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize en uygun çalışma ortamını hazırlamaya gayret ediyoruz. Bugün de Türkiye geneli TYT deneme sınavı yaptık. Bütün öğrencilerimize girecekleri bu sınav yolculuğunda yardımcı olmak için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz' diye konuştu.
Sınava katılan öğrencilerden Ruken Karakurt, 'Evde ders çalışamadığım için kurs merkezine geliyorum. Öğretmenlerimiz bizlere bu konuda çok yardımcı oluyor. Her hafta deneme sınavları yapılıyor ancak bugün Türkiye geneli yapıldı. Bu sınav daha zor ama ben üstesinden geldiğime inanıyorum. Bizlere bu imkanı sağlayan tüm yetkililere teşekkür ediyorum' diyerek düşüncelerini dile getirdi.