Haber Merkezi / Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kardeşlik sofrasına; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenen kardeşlik sofrasında Sanatçı Harun Beyaz ilahiler seslendirirken Başkan Nihat Çiftçi ve Vali Abdullah Erin gelen konukları tek tek ziyaret ederek Ramazan aylarını tebrik etti.
Burada bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 'Ramazan ayı birliğin, kardeşliğin, bereketin doruğa çıktığı bir aydır. Rabbim hep böyle Müslümanlara arasında birliği daim kılsın, beraberliği, barışı ve huzuru daim kılsın. Şanlıurfa mübarek bir şehir, Şanlıurfa tarihin sıfır noktası ve Şanlıurfa'nın tüm ilçeleri kendine özgü güzellikler barındırıyor. Fırat'ın inci Bozova ilçemizi güzel bir yere taşımak için bir çok çalışmalar yürütüyoruz. İlçemizin doğa güzelliği bakımından potansiyelini biliyor ve bunu turizme kazandırmayı hedefliyoruz. Buna istinaden hep birlikte tüm kardeşlerimizle birlik ve beraber olmamız lazım. Bu kutsal günde dahil İslam coğrafyasında Kudüs'te Filistinli kardeşlerimize yapılan zulmü hep birlikte lanetlediğimizi buradan belirtmek istiyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun' şeklinde konuştu.
Tüm Bozovalıların Ramazan ayını kutlayana Vali Abdullah Erin ise, 'Ramazan birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın büyük güzellikleri beraberinde getirmektedir. Bunun yanında manevi duyguların da zirveye ulaştığı günlerdir. Hep birlikte bir birimize kardeşlik bağı ile bağlanmamız gerekmektedir' şeklinde konuştu.