Türk Anneleri Vakfı Rasime Polat İlköğretim Okulu, Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri geçtiğimiz gün güzel bir etkinliğe imza attı.

Rasime Polat İlköğretim Okulu, Anaokulu Neşeli Ayaklar sınıfı öğrencileri Zeynep Afra P., Birgül A., Halil Emir D, Amine Nur A, Zeynep A, Abdulkadir A, Hafize A, Yusuf Alperen B, Hasan Poyraz A, Merve M, Sümeyye Y., müdür yardımcısı Halil Kardaş ve öğretmenleri İslim Demez eşliğinde okulun bahçesine çeşitli sebze meyve fideleri ile çiçek tohumları ektiler.

Minik çocuklar; Gül, çilek, domates, papatya, kasımpatı, nane, reyhan, karanfil, begonya başta olmak üzere çeşit çeşit ve renk renk çiçek fideleri öğretmenlerinin gözetiminde, minik elleriyle toprağa diktiler. Daha sonra dikilen her çiçek ve fideye, çocuklar sırayla can suyu verdiler.

Çocuklar okula geldikleri her gün, diktikleri çiçeklerini ziyaret edecekler. Çiçek ve fidelerini koruyup – sulayarak onların yaşaması ve büyümesi için gayret gösterecekler.

Çocuklara güzel bir çevre bilinci kazandıracak bu örnek çalışmayı düzenleyen Rasime Polat İ.O. idarecileri, öğretmenleri ve tüm Neşeli Ayakları kutluyoruz. / Ayser POLAT