Haber Merkezi / AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve Karaköprü Belediye Başkanı ve seçimde yeniden aday gösterilen Metin Baydilli ile AK Parti Gençlik kolları Başkanı Salih Saraç ve üyeleri Karaköprü Gençlik Merkezini ziyaretlerinde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün bileğini bilek güreşinde hiç kimse bükemedi.
AK Başkanlar Yıldız, Aksoy, Beyazgül, Baydilli ve Saraç Karaköprü Gençlik Merkezinde çocuklarla satranç ve masa tenisi de oynayıp sohbet ettiler.

İşitme Engelliler Derneğinden
Beyazgül'e ziyaret
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, İşitme Engelliler Dernek üyeleriyle AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığımızda bir araya geldiklerini, fikir alışverişinde bulunduğu Dernek Başkanı Suat Suakar ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.
STK Temsilcilerinden
Yıldız ve Beyazgül'e ziyaret
Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren AK Başkan adayı Beyazgül, 'MHP Haliliye Belediye Meclis Üyesi aday adayı Mehmet Nazif Çakıcı, SANKON İl Başkanı İbrahim Halil Tutak, GESKON Şanlıurfa İl Başkanı Murat Öncel, GESKON Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Yegenoglu ile parti binamızda bir araya geldik. Ayrıca; AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyemiz Filiz Kılıç ve Ailesi de bizleri parti binamızda ziyaret ettiler ve Müreffeh Şanlıurfa için destek sözü verdiler. Ziyaretlerinden dolayı ben ve İl başkanımız Bahattin Yıldız kendilerine teşekkür ederiz' dedi.
Şanlıurfa'mızın geleceği olan gençlerimiz de, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Beyazgül'e destek ziyaretinde bulundular.