Haber Merkezi / Düzenli aralıklarla devam eden dezenfektan çalışmalarını ilçenin dört bir yanında aralıksız sürdüren Viranşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarda ile toplu taşıma araçlarında virüslerin bulunma ihtimaline karşı dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyor.
Resmi kurumlarda dezenfekte çalışması yapan Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların virüs riskinden uzak tutulmasına katkı sağlamak amacıyla Viranşehir'deki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile toplu taşıma araçlarında dezenfektan çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor.
İlçe sakinlerinin sağlığını tehdit eden tehlikeye karşı önemlerini alarak riski en aza indirmek için çalışmalarına ara vermeden yoğun olarak devam ettiklerini vurgulayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 'Küresel tehdit koronavirüs karşısında Hükümetimiz gayretli bir biçimde çalışmalarını sürdürüyor. Salgın bu noktada yerel yönetimlere de önemli sorumluluklar yüklüyor. Biz de Viranşehir Belediyesi olarak bu tehdide karşı hemşerilerimizin sağlığının korunmasını çok önemsiyoruz. Geride kalan aylarda vatandaşlarımızın yoğun olarak bir arada bulunduğu noktalarda yaptığımız dezenfekte ve yıkama çalışmalarının ardından kamu kurum ve kuruluşlarında ile toplu taşıma araçlarında titiz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Sağlık işleri müdürlüğü ekiplerimiz, sabahın ilk saatlerinden başlayarak ilçemizin her noktasında büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor ve düzenli sürdürmeye devam ediyoruz' diye konuştu.