Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, periyodik hale getirdiği mahalle gezilerinde çat kapı ev ziyaretleriyle vatandaşlara misafir oluyor. Haftanın belirli günlerinde, belediyenin mahallelerde sürdürdüğü çalışmaları yerinde incelemek ve vatandaşlardan gelen talepleri birinci ağızdan almak için mahalle gezilerine devam eden Başkan Ekinci, çat kapı ev ziyaretleriyle de vatandaşlara misafir oluyor. Eyyübiye Belediyesinin Selçuklu mahallesinde sürdürdüğü çalışmaları Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldız ve beraberindeki ilgili Müdürlerle yerinde inceleyen Başkan Ekinci, çat kapı yaptığı evlerde soğuk kış günlerinde zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren ailelerin sesine de kulak verdi. Ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilenen Başkan Ekinci, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerine ailelerin taleplerinin alınması ve hemen yerine getirilmesi talimatını verdi. Selçuklu Mahallesinden sonra Eyüpnebi Mahallesine geçen Başkan Ekinci, burada da Mahalle Muhtarı Ahmet Demir'le birlikte ev ziyaretlerini sürdürdü. Çat kapı yaptığı engelli bir ailenin ihtiyaçlarını da gideren Başkan Ekinci, mahalle sakinlerinin takdirini topladı. Başkan Ekinci'yi sık sık mahallede gören vatandaşlar memnuniyetini dile getirirken Başkan Ekinci de,' Vatandaşlarımızla bir arada olup onların dertlerine ortak olamaya devam edeceğiz.' Dedi.
Mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam edip vatandaşlarla bir arada olmayı sürdüreceklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci,' Mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de Eyüpnebi, Hacıbayram ve Selçuk mahallelerinde vatandaşlarımızı kucakladık. İnsanlarımıza çat kapı yapıp misafir oluyoruz. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da ulaşmış oluyoruz. İhtiyaçları olan insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayıp sıcak çaylarını içme fırsatı yakalıyoruz. Bu geziler esnasında da mahallenin de nabzını tutmuş oluyoruz. Vatandaşlardan gelen talepleri birinci ağızdan dinliyoruz. Sosyal belediyecilik alanında yaptığımız çalışmalar var ve bu çalışmalarla vatandaşlarımızla iç içe oluyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle beraber bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Mahallede hem muhtarlarımız hem de vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimize de ara vermeden devam edeceğiz. 'dedi.
Başkan Ekinci'nin mahalledeki fakir fukarayı yalnız bırakmadığını ve vatandaşlarla sık sık bir araya geldiğini söyleyen Eyüp Nebi Mahalle Muhtarı Ahmet Demir ise,'Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci, mahallemizdeki fakir fukarayı yalnız bırakmıyor. Sık sık onlarla bir araya geliyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Başkanımız halkın içinde. Vatandaşların dertlerini, şikayetlerini ve sorunlarını dinliyor. Allah kendisinden razı olsun. 'şeklinde konuştu.