Haber Merkezi / Her geçen gün büyüyen ve yeni yerleşmelerin arttığı Karaköprü'de ihtiyacın karşılanması ve vatandaşların mağdur olmaması için Karaköprü Belediyesi tarafından yol seferberliği sürüyor. İlçenin birçok mahallesinde yeni yol açma çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Doğukent Mahallesinde yeni yollar açarak vatandaşların hizmetine sunuyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, son bir yılda ilçede yaklaşık 50 kilometre yeni yol, 200 bin m2 kilitli parke döşemesi yaptıklarını söyledi.
Başkan Baydilli, 'Şanlıurfa'mızın gelişen ve büyüyen ilçesi konumundayız. Karaköprü Belediyesi olarak gece gündüz çalışıyoruz, vatandaşlarımızın rahat etmesi için uğraşıyoruz. Ekiplerimiz gerekli gördüğü tüm bölgelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Doğukent mahallemiz hızla gelişen bir bölgemiz. Yeni yollar açarak vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamalarının önüne geçiyoruz. İnşallah Karaköprü'müzde yol sorunu kalmayacaktır' diye konuştu.
Öte yandan Başkan Metin Baydilli, ilçe genelinde program dahilinde yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarının aralıksız sürdüğü belirtti.