Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 16 Nisan'da yapılacak olan Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, halk oylaması için evet turlarını sürdürüyor.
Başkan Baydilli, Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Cihan Canbeyli tarafından Süleymaniye mahallesinde düzenlenen mitinge katıldı.
Mitingde konuşan Başkan Metin Baydilli, "Bu alanı hınca hınç doldurdunuz. Çünkü sizler bu ülke için dertlisiniz. Bizim 16 Nisan'da işimiz var. İnşallah 16 Nisan'da sandıkları evet ile patlatacaksınız" dedi.
15 Temmuz'da atılan tokat'ın aynısı 16 Nisan'da da bu milletin atacağını söyleyen Başkan Baydilli, "16 Nisan'da neden evet diyeceğimize, biraz geçmişe giderek bakmamız gerekiyor. Geçmişte Abdulhamit için oynanan oyunların hepsi bugün Recep Tayyip Erdoğan için yapılıyor. 100 yıl önce Abdulhamit'i tahttan indiren zihniyet, aynı sistem ve manşetlerle Recep Tayyip Erdoğan'ı da indirmek istiyorlar. 15 Temmuz'da attığınız tokat'ın aynısı 16 Nisan'da atacağınız için size teşekkür ediyorum" dedi.
Mitinge; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.