Yüksel Polat

Şanlıurfa'da faaliyet gösteren gazeteciler 24 Temmuz Basın Bayramını Tatlısöz Restorant tarafından düzenlen sıra gecesinde bir araya gelerek kutladılar

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısı ile Şanlıurfa'da faaliyet gösteren gazetecilere yönelik bir jest yapan Tatlısöz Restoran düzenlediği sıra gecesinde gazetecilere ev sahipliği yaptı. Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe sınırlarının gözetildiği sıra gecesinde buluşan Şanlıurfalı gazeteciler sıra gecesi ekibinin seslendirdiği bir birinden güzel Urfa türkülerine alkışlar ile eşlik ettiler.

Gecede söz alan Tatlısöz Restoran sahibi Mahmut Taş, Şanlıurfalı basın mensuplarının zor şartlar altında görevlerini icra ettiklerini ve eğlenmek için çok fazla fırsatlarının olmadığına dikkat çekerek 'İşletmemiz turizm bölgesinde bulunmakta. Bizler işletme olarak Şanlıurfa turizmine hizmet ediyoruz. Turizmi Şanlıurfa'da belirli bir noktaya getirmek için bu ve benzeri hizmetlerimiz devam edecektir.

Amacımız zor şartlar altında görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızın biraz daha işlerinden uzak stressiz birkaç saat eğlenmelerine, stres atmalarını sağlamak. İşletme olarak siz değerli basın mensuplarına yapmış olduğunuz bu zorlu görevlerde başarılar diliyoruz. Basın bayramınız kutlu olsun' dedi.

Gazeteciler adına söz alan, Tatlısöz Restorantın böyle bir organizasyon yapmasından dolayı teşekkürlerini belirten ve seslendirdiği şiirler ile geceye renk katan Şair, Radyocu İsmet Polat, Şanlıurfalı gazetecilerin gece gündüz demeden çok zorlu şartlar altında görevlerini icra etmeye çalıştıklarını belirterek; '24 Temmuz basın bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen bu organizasyon gerçekten arkadaşlarımız için oldukça önem arz etmekte. Stres atmak biz basın mensuplarının da hakkı. Düşünün bu gecede bir taraftan eğleniyoruz diğer taraftan ise işimizi yapmaya devam ediyoruz.

Kimimiz sahada kimimiz ise ofiste haberler yapıyoruz haber peşinde koşuyoruz. Şanlıurfa'da en doğru şekilde Şanlıurfa'nın haberlerini yansıtmaya çalışıyoruz. Bu anlamda doğruyu söylediğimiz ve yazdığımız için ve doğruları söyleyeceğiniz için tün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.' Dedi.