Haber Merkezi / Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sabahın erken saatlerinde başladığı esnaf ziyaretlerini gün içinde çat kapı ev ziyaretleriyle sürdürüyor. Sabah erken başlayan esnaf ziyaretlerinde, esnafla birlikte olan ve talepleri birinci ağızdan alan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gün içinde çoğu zaman eşi Ayşe Ekinci'nin de eşlik ettiği ev ziyaretlerinde de vatandaşla kucaklaşıyor. Başkan Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci ile yaptığı ev ziyaretlerinin son durağı ise; Eyyübiye, Yakubiye, Selçuklu ve Akşemsettin mahalleleri oldu. Başkan Ekinci ve eşi Ayşe Ekinci'nin geçtiğimiz hafta ziyaret ettiği ve tekerlekli sandalye talebi karşılanan engelli Fethiye Demirler'in Başkan Ekinci'den istediği cep telefonu talebi de yerine getirildi. Başkan Ekinci'nin elleriyle verdiği telefonu alan engelli kız, sevincini Başkan Ekinci'ye sarılarak gösterdi. Mahalle gezilerinde Başkan Ekinci'yi gören vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Başkan Ekinci'ye hayır dualarını eksik etmediler. Vatandaşlardan gelen evde çay içme taleplerini de kırmayan Başkan Ekinci, çocuklara da ayrı ilgi gösterdi. Çocuklara çeşitli hediyeler de veren Başkan Ekinci, vatandaşlarla birlikte olmayı sürdüreceklerini belirtti.
Mahalle gezileri hakkında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşlarla birlikte olup onlara dokunmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Ekinci,'Mahallelerimizi gezmeye ve dar gelirli insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Sabah Selçuklu mahallesinde başlayan ve Eyyübiye mahallesinde devam eden gezilerimiz Akşemsettin mahallesi ile sürüyor. Amacımız insanlarımızın taleplerini dinleyip bunları yerine getirmek. Aynı zamanda mahallelerimizi gezerken belediyecilik anlamında eksiklikleri görüp bunları gidermek. Sosyal Yardım Müdürlüğümüzün çalışmalarına bizler de eşlik ediyoruz. Bu güne kadar yaklaşık 40 bin ev ziyareti yapılıp 35 binin ihtiyaçları da ekiplerimiz tarafından karşılanmıştır. Bundan sonraki süreçte de yine, sosyo ekonomik yönden dezavantajlı olan ilçemizde bu tarz ziyaretlerimizi yapıp, halkımıza dokunmaya, onların ihtiyaçlarını gidermeye, dertlerine ortak olmaya ve taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz. ' Dedi.
Akşemsettin Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler ise,' Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye teşekkür ederiz. Dar gelirli ailelerimize yardımda bulunuyor. Evleri tek tek gezip yardımlarda bulunuyor. Biz kendisinden razıyız. Allah kendisinden razı olsun.' Dedi.