Haber Merkezi / Düzenlenen istişare toplantısında 24 Haziran seçimlerinden, güncel konulara, seçim sonuçlarından, yerel seçimlere dair birçok konu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
24 Haziran seçim sürecinin ardından vakit kaybetmeden bir sonraki seçimin startının verilip etkin bir çalışma yürütüleceği ve bu çalışmalara aynı kararlılıkla devam etme kararı alındığı öğrenilen bilgiler arasında yer aldı. Toplantıda özellikle yerel seçimlerde nasıl bir yol haritası izlenileceği ise detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.
Öte yandan düzenlenen istişare toplantısında Şanlıurfa'nın mevcut potansiyellerini daha ileri seviyelere taşımak ve değerlendirmek amacıyla önemli çalışmalar yapılacağı, eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa dair birçok projenin önümüzdeki günlerde daha etkin bir şekilde Şanlıurfalılarla buluşacağı öğrenildi.
Ankara'da yapılan İstişare ve Değerlendirme Toplantısına Önceki dönem GTHB Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Halil Özcan, Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özşavlı, Ahmet Akay katılım sağlarken, Kasım Gülpınar ise yurtdışı programa nedeniyle toplantıya katılamadı.