Haber Merkezi / Şanlıurfa Oto Galericiler Dernek Başkanı Mustafa Doğanlardan ile birlikte yeni oto galericiler sitesinde incelemelerde bulunan Vali Erin, sitedeki eksiklikleri yerinde inceledi. Dernek Başkanı Doğanlardan, sitenin yol ve benzeri bazı problemlerinin bulunduğunu ve bu eksikliklerin giderildiği takdirde galericilerin taşınmaya hazır olduklarını söyledi.
Sitedeki işyerlerini inceleyen ve tespitlerde bulunan Vali Erin'in, oto galericiler sitesindeki sorunların bir an önce çözülmesi ve taşınmanın gerçekleşmesi için Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kuruluşlarla görüşeceği belirtildi.
SURUÇ'TA VATANDAŞLARLA BULUŞMA
Oto Galericiler Sitesindeki incelemelerinin ardından Suruç'a giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, ilçe esnafını ziyaret etti. Suruç Meydanında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Erin, işyerlerini ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Erin, esnafın işyerlerinde oturarak çay içip, sohbet etti. Suruçlu gençlerin büyük ilgi gösterdiği ve gece geç saatlere kadar devam eden Suruç ziyaretinde Vali Erin'e, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk de eşlik etti.