Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sandık başına gitti. Başkan Ekinci, oyunu köyünde kullanırken vatandaşları da sandığa gelmeye davet etti.

Ekinci, Anayasa değişikliğini kapsayan referandum için sandık başına gitti. Başkan Ekinci oyunu eşi Ayşe Ekinci ile birlikte Eyyübiye ilçesine bağlı Bozöyük mahallesinde kullandı. 2032 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Ekinci ''Oyumuzu kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. 16 Nisan'ın milletin iktidarını daha da güçlendireceği bir gün olmasını diliyoruz. '' dedi.

Sandık başında oyunu kullanan Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci, 'Bugün biliyorsunuz Türkiye genelinde halk oylamasına gidiliyor. Yeni Türkiye adına herkes oyunu kullanıyor. Biz de geldik oyumuzu kullandık ve vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Buradan çıkacak sonucun ülkemizin geleceği açısından aydınlık yarınlar için güçlü bir 'Evet' olmasını diliyor ve talep ediyoruz. İnşallah ta öyle olacaktır. İnanıyoruz ki bundan sonraki Türkiye çok daha güçlü olacaktır. 16 Nisan bir milattır. Milletin iktidarını güçlendireceği gündür diye düşünüyor ve diliyoruz. 'dedi.