Haber Merkezi / Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmek için her alanda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda seçim öncesi vaatleri arasında olan bölgesel semt sahaları projesi hayata geçiyor. 6 farklı merkezi bölgede yapılacak olan halı saha çalışmalarını denetleyen Başkan Canpolat, son olarak Zeytin Dalı Kampüsü bölgesindeki çalışmaları denetleyerek yetkililerden bilgiler aldı.
İncelemelerde Başkan Canpolat'a, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve vatandaşlar eşlik etti.
Çalışma sahasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 'Zeytin Dalı Kampüsü'ndeyiz. Burası okullar bölgesi. Birçok öğrencimiz bulunuyor bu bölgede. Bölgede incelemelerde bulunurken öğrencilerimizin ve okul idarelerinin bizlerden halı saha talepleri oldu. Bizler bu okulların tam orta noktasında bulunan alanı Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol çerçevesi içeresinde tahsisini aldık. Bugün de belirlenen alana halı saha yapımı için ilk kazmayı vuruyoruz. Sahamız bütün öğrencilerimize, velilerimize hayırlı uğurlu olsun' diye konuştu.
İlçe merkezindeki incelemelerin ardından akşam saatlerinde kırsal Uluhan Mahallesi'ne geçen Başkan Canpolat, burada da yapılacak olan halı saha alanında incelemelerde bulundu. Konu ile ilgili yetkililerden bilgiler alan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, burada yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:
'Seçim döneminde sözünü verdiğimiz bölgesel semt sahaları ile ilgili Konuklu ve Çamlıdere'nin ardından Uluhan Mahallemiz 'in de halı saha ihalesini gerçekleştirdik. Sözleşmesini imzaladık. Birkaç güne kalmaz müteahhit arkadaşlarımız gelip burada güzel ve modern bir halı saha inşa edecek. Ben şimdiden bütün Uluhan sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.'
Burada konuşan Uluhan Mahalle Muhtarı Hasan Beşdağ ise 'Mahallemize yapacakları halı sahadan dolayı ben başta Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat olmak üzere belediye başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Mahalledeki gençlerimiz halı sahlarına kavuşacaklar. Ben bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.
Başkan Canpolat ve beraberindekiler buradaki incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.