Haber Merkezi / Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında daha önce alt yapısı kilit taşına uygun hale getirilen mahallede ekiplerce başlanan kilitli parke döşeme çalışması tamamlandı.
Nüfus itibariyle en büyük kırsal mahalleler arasında yer alan Çaylarbaşı'nda çalışmalar öncesi yollar kullanılamaz durumda iken, çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinleri yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtarıldı.
Mahalle sakinleri yapılan çalışmalarla ilgili Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür ederken, uzun yıllardan sonra hizmet almış olmanın mutluluğunu yaşadı.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinlerinin duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Çaylarbaşı, en büyük kırsal mahallelerimiz arasında yer alıyor. Yaklaşık bin 500 nüfusunun yanı sıra daha önce hizmet almamış mahallelerimizin de başında geliyor. Bir süre önce ekiplerimizin çalışma yaptığı mahallemizde yaklaşık 20 bin metrekare kilit taşı döşemesi tamamlandı.' dedi.
Mahalle sakinlerini toz ve çamurdan kurtardıklarını dile getiren Öncül, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.