Haber Merkezi / Suruç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmasında Şanlıurfa'da 1.sırada yarışmayı tamamlayarak, Şanlıurfa adına Türkiye genelinde yarışmaya katıldı.
Şanlıurfa birincisi olan Suruç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye genelinde Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaya katılan 989 okul içerisinde 14 sıraya yerleşerek büyük bir başarı elde etti.
Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmasında Şanlıurfa il bazında birinci olan Suruç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10.sınıf öğrencilerinden Darin Hacı Muhammed Türkiye sıralamasında 13114 öğrenci içerisinde 61. sıraya girmeyi başardı.
Başarıdan dolayı okulda düzenlenen kutlama programında konuşan Suruç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Müslüm Ökten: '14/04/2019 tarihinde yapılmış olan 10. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmasında 989 okul içerisinde okulumuz Türkiye genelinde 14,Şanlıurfa'da 1.sırada yarışmayı tamamlayarak bizleri onurlandırmıştır. Aynı yarışmada okulumuz 10.sınıf öğrencilerinden Darin Hacı Muhammed 13114 öğrenci içerisinde Türkiye genelinde 61. ,Şanlıurfa'da 1. olmuştur.Göstermiş oldukları başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz' dedi.