Ramazan ayında ilçelere çıkarma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilk olarak Ceylanpınar ilçesinde temaslarda bulundu.
Beraberindeki heyetle birlikte Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Celil Doğantekin ile bir araya gelen Başkan Beyazgül, ilçede yürütülen hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.
Gelenekselleşen hane ziyaretlerini Ceylanpınar ilçesinde de sürdüren Başkan Beyazgül ziyaret ettiği hanelerde vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek sıkıntılarını dinledi.
Ceylanpınar ziyaretinin ardından Viranşehir'e geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül beraberindeki heyetle birlikte Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile bir araya geldi.
Viranşehir temasları kapsamında iftarını hane ziyaretleri esnasında açan Başkan Beyazgül, yaptığı paylaşımda 'Vatandaşlarımızla gönül sofralarında buluşuyoruz. Viranşehir'de hane ziyaretlerimiz esnasında iftarımızı burada vatandaşlarımızın sofrasında açtık. Allah hanelerimizden huzur ve mutluluğu eksik etmesin inşallah' ifadelerine yer verdi.