Haber Merkezi / Şanlıurfa'da asfalt sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kez ağır tonajlı araçların kullandığı ve aşırı yağışlar nedeniyle zarar gören kırsal yolları bakıma aldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Akçakale ve Birecik kırsallarında yolda bakım, onarım ve yama çalışmalarını artırdı.
Sürücülerin ve vatandaşların daha güvenli ve rahat ortamda yolculuk yapmaları için aralıksız çalışmaların sürdürüldüğü Akçakale kırsalında bölge sakinleri çalışmalardan dolayı Başkan Beyazgül'e ve ekibine teşekkür etti.

VATANDAŞLAR, ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Daha önceden yolların çukurlarla dolu olduğunu kaydeden Akçakale İlçesi Yukarı Cinpolat Mahalle Muhtarı Ali Tanış, mahalle yollarında yapılan bakım ve onarım çalışmalarının tüm mahalle sakinlerince memnuniyet oluşturduğunu söyledi. Muhtar Cinpolat, 'Yollarımız daha önce çok kötü durumdaydı. Büyükşehir ekiplerimiz kavurucu sıcaklığa aldırış etmeden çok güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Yollarımız onarıldı. Tüm Büyükşehir ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum' dedi.