İshak Polat

Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde çalışan engelli Ziraat Mühendisi Naci Karataş 28-30 mart 2019 da kayseri ilinde yapılan 9.Kayserı Uluslar arası Erciyes Engelli buluşmasında yapılan yarışmalarda penaltı dalında birinci kızak kayma dalın da ise ikinci oldu.

Bedensel engeline rağmen aktif olarak spor yapan Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli ve Şanlıurfa Tarım sporun lisanslı sporcusu Ziraat Mühendisi Naci Karataş 28-30 Mart 2019 tarihleri arasında Kayseri'de yapılan 9. Kayseri Uluslar arası Erciyes Engelli Buluşmasında yapılan spor etkinliklerinde penaltı dalında birinci kızak kayma dalın da ise ikinci oldu.

İl Müdürü ve Tarımspor Başkanı 'da unutmadı

Bedensel Engelliler Federasyonu ve Kayseri Valiliği tarafından organize edilen etkinlikte başarısından dolayı kupa ve madalyasını Kayseri Valisi Şeyhmus Günaydın'ın elinden alan Naci Karataş'a başarılarından dolayı Şanlıurfa Gıda ve Tarım İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı ve Tarımspor Başkanı Nuri Pakır tarafından da yapılan bir tören ile plaket ve forma takdimi yapıldı. Törende konuşan İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı personelleri Naci Karataş'ı spor azmi ve başarısından ötürü kutlayarak; Hayatımızda başarıya ulaşmak için hiç bir engel 'engel' değildir. Ziraat Mühendisi Naci Karataş kardeşimiz bize bunu en güzel şekilde ispatlayan bir kardeşimizdir. Kurum olarak engelsiz yaşamı desteklemek ve teşvik etmek adına personelimiz ve Tarımspor lisanslı sporcusu Naci Karataş'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum' dedi.

Tarımspor Başkanı Nuri Pakır ise yaptığı konuşmada Tarımspor lisanslı sporcusu ve mesai arkadaşları Ziraat Mühendisi Naci Karataş'ı başarılarından dolayı tebrik ederek Tarımspor Forması hediye etti.

Gıda ve Tarım İl Müdürlüğü ve Tarmspor Yöneticilerinin kendisi için düzenlediği minik törenden dolayı duygulanan Naci Karataş ise mesai arkadaşlarına teşekkür ederek hiçbir engelin spor yapmaya ve başarıya ulaşmaya engel olmadığını ifade ederek tüm engellileri spor yapmaya ve kültürel etkinlere katılarak sosyal hayata katılmaya davet etti.