İsa POLAT / Gazetemiz köşe yazarı ve Eğitimci-Yazar Ali Tutluoğlu'da kitaplarını imzaladı. "Hoşça Kal Nisan" Deneme, "Seni Düşünürken" Şiir, "Gebece" Hikaye, türündeki kitaplarını okuyucusuyla buluşturan Tutluoğlu. Kitap Fuarındaki "Şanlıurfalı Yazarlar" standında, Mehmet Acıoğlu, Mehmet Ercan ve Salih Bencik'le birlikte kitaplarını, kitap severlerle buluşturdu.
Ali Tutluoğlu'na kitap imzalatan, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Topal, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Memur-Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun, Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Aziz Çiftçi, HÜDA-Par Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Yazar ve TV Programcısı Niyazi Kocadağ, Şair Halil Manuş, Şanlıurfa Barosu Eski Başkanı Av. Hikmet Delebe, Fotoğraf Sanatçısı A. Rezzak Elçi, HÜ. Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Hasan Akçay, öğrenciler, yazarın dostları ve sevenleri katıldı. Kitaplarını imzalayan yazarlarla güzel anlar ve söyleşiler yapıldı. Rabia Meydanındaki kurulan çadır gün boyunca yoğun bir kalabalığı misafir etti.
Kitaplarını imzalayan yazarlara Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ikramlar ve hediyeler verildi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri A. Kadir Açar ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cemil Çadak tarafından Yazar ve Şairlere Katılım Belgesi takdim edildi.
Ali Tutluoğlu gazetemize yaptığı açıklamada: "Büyükşehir Belediyemiz büyük bir organizasyona imza atmış bulunuyor.
Hafta boyunca ve bugün de gördüğünüz gibi çok yoğun bir şekilde Urfalılar kitap almak için buradalar. Havanın da güzel olmasıyla birlikte herkes çocuklarıyla birlikte kitap almaya geliyor. "Okumak Erdemdir" gerçekten, biz de bu güzel kitapları, güzel insanlarla buluşturan ve bu işte emeği geçen herkesi kutluyorum. Bizleri bugün burada yalnız bırakmayan tüm Şanlıurfalı dostlarıma teşekkür ediyorum Özellikle Karaköprü'den buraya kadar gelip bizlere destek olan, kitaplarımızı imzalatan öğrencilerime, dostlarıma ve yakınlarıma hassaten teşekkür ediyorum."dedi.