Viranşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Yenişehir Mahallesinde işyerlerini tek tek gezen Başkan Salih Ekinci, esnaflara hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Viranşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Ekinci, yaklaşan yerel seçimler için de dua ve destek istedi.

Kendisiyle yakından ilgilenen esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ekinci, “Esnafımız bizim için çok değerli. Her fırsatta esnafımızla bir araya gelerek, daha güzel ve yaşanabilir bir Viranşehir için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerle hem gönülden gönüle köprüler kuruyoruz hem de hizmetkârı olduğumuz hemşerilerimizin bize ilettikleri sorun ve talepleri sonuna kadar dinliyoruz. Çözümü de yerinde üretmeye çalışıyoruz. Bizleri her daim sevgi ve muhabbetle karşılayan, gönüllerini açan kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyor, esnaflarımıza hayırlı, bereketli bol kazançlar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Esnaf ve vatandaşlara belediyenin çalışmaları hakkında bilgi de veren Ekinci, hizmetlerin devamı için 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için dua ve destek istedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar ise, Başkan Ekinci’ye teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başlarılar diledi.

Kaynak: GAPGündemi / İshak POLAT