Haber Merkezi / Kurtuluşunun 97. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde programlar düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan kutlamalarına sanatçı Zara'nın Rabia meydanında konseriyle devam etti.
Burada Şanlıurfa'nın birlik ve beraberliğine vurgu yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "11 Nisan bayramımız kutlu olsun. Şanlıurfa birliğini ve beraberliğini koruduğu sürece, bu topraklarda huzur olduğu sürece daha bir çok sanatçıyla sizleri buluşturacağız. Sanatçımız Zara'ya teşekkür ediyorum" diyerek konsere katılan seyircilere ve organizasyondan dolayı Büyükşehir Belediye ekibine teşekkür etti.
Rabia meydanında yoğun bir katılımla sahne alan sanatçı Zara, bir birinden güzel eserlerini seslendirdi. Zaman zaman seyircilerinde eşlik ettiği türkülerle 11 Nisan kutlamalarına renk kattı. 11 Nisan Urfa Kurtuluşunu kutlayan sanatçı Zara, Şanlıurfalılara ve organizasyondan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Rabia meydanında düzenlenen konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve binlerce Şanlıurfalı katıldı.
FUARIN KAPILARI 16
NİSAN'A KADAR AÇIK
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Urfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla Rabia Meydanında düzenlenen 1. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı her gün yazar imza günleri, söyleşiler ve konserlerle devam edecek.
7-16 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda; 12 Nisan'da Ramazan Kayan'ın söyleşisi ile yine aynı gün Grup Yürüyüş'ün konseri ve 14 Nisan'da ise Cumali Özkaya'nın konseri yer alacak.