Haber Merkezi / Kurumlar, Dernekler, Odalar ve Teknokentler için çağrıya açılan programa, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli ve Mühendislik Fakültesi Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Gencay Sarıışık konuşmacı olarak katıldılar. Siverekli ve Sarıışık sunumlu bilgilendirme konuşmalarında hazırlanacak projelerde destek olma mesajı verdiler.
Programın açılış konuşması Şanlıurfa Teknokent Genel Müdürü Öğr. Gör. Uz. Hasan Aydoğdu tarafından gerçekleştirildi. Aydoğdu konuşmasında katılımcılara hitaben " Bu hafta içinde yaptığımız bu ikinci etkinlikte sizlerin ilgisi bu şekilde devam ettiği sürece üniversitemiz ve teknokent olarak sizlere destek vermekten onur duyarız" dedi.
Bilgilendirme toplantısına Bilim Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Zafer Aydın, Şanlıurfa OSB Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu, Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Koordinatörü Yunus Çolak, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr İbrahim Berkan Aydilek, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi M.Yaşar Dörtbudak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri Yrd.Doç.Dr. Ahmet Çakır ve Yrd.Doç.Dr. Hatice Artimur, Öğr. Gör. Selahattin Gür, Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Mehmet Ali Çullu, Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Eren Ernst, Viranşehir Organize Sanayi Müdürü İbrahim Halil Akaltun, Genç Müsiad'tan Osman Yetkin, Marangozlar Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Karayer, Zirai Aletler Motorlu Vasıtalar Oda Başkanı V. Suphi Engül, Belsan A.Ş Müh. Burak Hayırlı, Nuri Dörtbudak, MÜSİAD'tan Mustafa Dörtbudak ve Üniversitemiz öğrencileri katıldı.