Tuğba POLAT / AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ve Meclis Üyelerinden oluşan heyetle birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluşan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat; Şair Şevket ve Bahçelievler Mahallesinde, talep ve önerileri birinci ağızdan dinledi.
Vatandaşlarla ilçede sürdürülen çalışmalar üzerine sohbet eden Canpolat, gelen taleplerin hızlı bir şekilde çözülmesi için ilgili birimlere talimat verdi.
Saha temaslarının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Canpolat, "Milletvekilimiz Sayın Zemzem Gülender Açanal ile ve Meclis Üyelerimizle birlikte Bahçelievler Mahallemizi ziyaret ettik. Esnafımızın göstermiş olduğu teveccühten ötürü teşekkür ederim. Yine Bahçelievler ile ilgili neler yapabiliriz ile ilgili hep beraber arkadaşlarımızla istişare ettik. İnşallah mevcudun bir bölümünün onarımı ile ilgili ve esnafımızın ortak kararının ardından, bahar ayına doğru yine burada iş ve işlemlerimiz olacak, Sayın Vekilimize çok teşekkür ediyoruz, her hususta bizlere destek olduğu için. İnşallah Haliliye'mizi, özelde Bahçelievler'i güzelleştirmeye, daha iyi yerlere getirmek adına gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğiz diyor, saygılar sunuyorum" diye konuştu.