Enes Polat

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri gazeteci ve yazarlar ile bir araya geldi.

T.B.M.M. Plan ve Bütçe üyesi, Tacikistan Dostluk Grubu Başkanı , AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Şanlıurfa7da faaliyet gösteren gazeteci ve yazarlar ile bir araya geldi. Yazar-Şair ve gazetemiz köşe yazarı Misbah Hicri'nin bürosunda gerçekleşen toplantıya GAPGündemi Gazetesinden Misbah Hicri, İshak Polat, Mehmet İmre, M. Emin Kuş, Ali Tutluoğlu diğer gazetelerden Abdulkadir İkbal, Aziz Budak, Hüseyin Baykuş katıldı.

Toplantıda, Hükümetin ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olarak kendisinin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi veren Mehmet Ali Cevheri amaçlarının huzur ve barış içersinde müreffeh bir Türkiye olduğunu belirterek ;' içinizden ve herkesin yakından tanıdığı bir kardeşiniz ve arkadaşınız olarak mesai mevhumu gözetmeksizin Şanlıurfa'nın sorunlarını çözmek ve Şanlıurfa'mıza hizmet etmek için gayret sarf ediyorum. Benim milletvekili olmamadaki en büyük sebepte sevdalısı olduğumuz Şanlıurfa'yı hak ettiği noktaya taşımaktır' diyerek tek sevdalarının Şanlıurfa ve Türkiye'ye hizmet etmek olduğunu dile getirerek böylesi bir toplantıya daveti ve ev sahipliğinden dolayı Yazar-Şair Misbah Hicri'ye teşekkür etti.

Özellikle yerel medyanın sorunların dile getirilmesi ve çözüm önerileri konusunda önemli bir misyona sahip olduğunun altını çizen Milletvekili Mehmet Ali Cevheri yerel medyayı önemsediklerini belirterek bu tür istişare toplantılarının daha sık yapılmasının önemine dikkat çekti.

Davetlerini kırmayarak Şanlıurfa'da görev yapan gazeteci ve yazarlar ile bir araya gelen Milletvekili Mehmet Ali Cevheri' ye teşekkür eden Yazar-Şair Misbah Hicri ;' Şanlıurfa'nın önemli sorunları vardır. Bu sorunların çözümünde özellikle İktidar Partisinin milletvekillerine önemli görevler düşmektedir. Şanlıurfa'nın sorunlarının dile getirilmesinde ve çözümünde milletvekillerimizim ve bu şehir için kafa yoran gazeteci ve yazarların fikirlerinin alınması konusunda bu tür istişare toplantılarının önemi büyüktür. Bu manada bizimle nazik davetimizi kırmayarak bir araya gelme nezaketini gösteren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'ye teşekkür ediyoruz' dedi.

Gazeteci ve yazarların Şanlıurfa'nın altyapı, elektrik, eğitim, imar, kentsel dönüşüm, tarım, turizm ve sanayi gibi bir çok alandaki sorularını yanıtlayan Cevheri, Şanlıurfa'nın sahip olduğu değerler itibari ile hızlı bir gelişim gösterdiğini, bu gelişimden dolayı da hizmetler ve altyapı konusunda bir çok ihtiyacının olduğunu ifade ederek ; ' Şanlıurfa bizim sevdamızdır. Bu şehrin gelişip kalkınması için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bu gayreti sarf ederken de Şanlıurfa'nın bölgenin ve Türkiye'nin en önemli şehirlerinden birisi olduğunun bilincindeyiz. Biz Şanlıurfa'ya hizmet için varız' diyerek Şanlıurfa'nın sorunlarının ve çözüm yollarının takipçisi olduğunu dile getirdi.

Yaklaşık iki saat boyunca gazeteci ve yazarların sorularını cevaplandırıldığı ve çeşitli konularda görüş alış verişinin gerçekleştirildiği toplantı Yazar-Şair Misbah Hicri tarafından kendi kitaplarının Milletvekili Mehmet Ali Cevheri'ye takdim edilmesinin ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.