Haber Merkezi / Dün gece başlayan sağanak yağmur, bugün de etkisini sürdürdü. Sağanak yağış, başta Tekneli olmak üzere birçok Kırsal mahallede sele dönüştü, birçok ev ve ekili tarla sular altında kaldı.
Viranşehir Belediyesi,su baskınlarının ardından harekete geçerek selin yaşandığı Kırsal mahallelerde iş makinalarıyla yoğun çalışma başlattı.
Viranşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri,İş makinelerinin desteğiyle suların tahliyesi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Dün gece başlayan ve bugünde etkisini sürdüren sağanak yağışın ardından Belediye ekiplerinin sahada yoğun bir çalışma yürüttüğünü belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Sağanak yağışın özelikle Kırsal Mahallerde etkili olduğunu ve sel baskınlarına neden olduğunu söyledi.
Ekiplerin dün geceden beri teyakkuza geçerek çalışma yürüttüğünü ifade eden Başkan Ekinci, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydetti.
Sel'den etkilenen Mahalle sakinleri ise, ani müdahale ve çalışmalardan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.