Yüksel Polat

Pandemi süresince vatandaşın un ihtiyacını karşılayan un değirmeni çalışanları takdir topladı. Çalışanların fedakarlığını plaketle ödüllendiren 63Gücü Spor Kulübü Yönetimi fedakarlığın takdire şayan olduğunu dile getirdi.

Cocid-19 Pandemisi ile birlikte sokağa çıkma kısıtlamaları vatandaşın sağlığını korumak için önemli tedbirler arasında yerini alırken, sokağa çıkamayan vatandaşların başta sağlık ve gıda olmak üzerine ihtiyaçlarının karşılanması adına fedakarca çalışan başta sağlık çalışanları olmak üzere gıda tedarikçilerinin de emekleri takdir topluyor.

Mart 2019 tarihinden bu tarafa vatandaşın un ihtiyacını gidermek için mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan Sırrın Mahallesindeki Fırat Un Değirmeni çalışanlarının emeklerini takdir etmek adına Amatör küme takımlarından 63Gücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yetim, Başkan Yardımcıları Mehmet Fidan ve A. İhsan Kara tarafından plaket takdim edildi.

Plaket takdiminde konuşan Kulüp Başkanı Mahmut Yetim pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının yanı sıra gıda tedarikçilerinin büyük fedakarlıklar ile hizmet ettiğini belirterek; 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısı ile farklı bir uygulama gerçekleştirmek istedik. Mahalle sakinlerinin ve esnafın takdirlerini toplayan Fırat Un Değirmeni işletmesine ve çalışanlarına bu fedakarlıklarından ötürü plaket takdimi gerçekleştirdik. Parasının azlığına çokluğuna bakmadan, insanların un ihtiyacını karşılamak, bu fedakarlığı takdir etmek istedik' dedi.

Çalışma hayatı boyunca ilk defa böyle bir şey ile karşılaştıklarını belirten İşletme sahibi Yakup Dağ ise çalışmalarının takdir edilmesinden duydukları memnuniyetlerini belirterek; Biz her hangi bir karşılık beklemeksizin vatandaşımızın ihtiyacını gidermek adına çalıştık. Bu çalışmanın takdir edilmesi bizim için hem mutluluk verici hem de motive edici bir durum. 63Gücü Spor Kulübü Yöneticilerine bu hassas davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum' dedi.