Tuğba Polat

Şanlıurfa'da görev yapan gazeteciler Manici Otel'in düzenlediği geleneksel iftar sofrasında buluştu.

Manici Otel Genel Müdürü Mehmet Alataş, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği iftar davetinde Şanlıurfa'da görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi.

Manici Otel Narlı evde gerçekleşen iftar yemeği sonrasında açıklamada bulunan Manici Otel Genel Müdürü Mehmet Alataş Halil İbrahim mekanında Halil İbrahim geleneklerini devam ettirmeye çalıştıklarını belirterek Halil İbrahim Bereketinin sofralarda devam ettirme arzusu içinde olduklarını söyledi. Davete katıla basın mensuplarına teşekkür eden Alataş görevde olduğu sürece bu geleneği devam ettireceklerini dile getirdi. İftar vesilesi ile Şanlıurfa turizminin de konuşulduğu gecede Şanlıurfa'nın turizm potansiyeline değinen Mehmet Alataş; Şanlıurfa sahip olduğu tarihi, kültürel değerlerinin yanı sıra mutfağı ile de gerçekten müthiş bir potansiyele ev sahipliği yapıyor. Bu potansiyelin ve şehrimizin tanıtımında şüphesiz en önemli görevlerden birisi de yerel basınımıza ve Şanlıurfa'da görev yapan gazeteci arkadaşlarımıza düşüyor. Bir turizmci olarak bu görevi yerine getiren, Şanlıurfa'nın tanıtımına yaptıkları güzel haberler ile imza atan değerli gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.

İftar davetine katılan gazeteciler ise böylesi güzel bir geleneği yaşattırdığı için ve Şanlıurfa turizm sektörü hakkında verdiği bilgiden dolayı ve yapılan istişareden dolayı Manici Otel Genel Müdürü Mehmet Alataş'a teşekkür ettiler.