Haber Merkezi / Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gelen taleplerin tespitine göre ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan çalışmalarını yürüten ekipler, Susuz ve Perşembe kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kültür ve Sosyal Tesislerin halı serim işlemini gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Süleymaniye Mahallesinde bulunan İhlasiye taziye evinin halı serim işlemini yaparak vatandaşların kullanımına sundu.
Kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kültür ve Sosyal Tesislerin mefruşat işleminin de Haliliye Belediyesi tarafından yapılması vatandaşların takdirini topluyor.
Sunulan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri Haliliye Belediyesine ve Başkan Canpolat'a teşekkür etti.
Öte yandan ekipler, kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan diğer Çok Amaçlı Kültür Ve Sosyal Tesislerin halı serim işlemini gerçekleştirmeyi hedefliyor.