Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen TYT (Temek Yeterlilik Sınavı) Deneme sınavlarının 1'si 13 ilçede 201 okulda 21.825 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.
Sınav öncesi Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, İl Milli Eğitim Müdürü Şeraffettin Turan öğrencilere Test Kitapçıklarını dağıtıp, başarılı bir sınav geçirmelerini dilediler.
Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime yönelik bir çok çalışma yaptıklarına değinen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, 'Sınava girecek olan öğrencilere başarılar diliyorum. Her şeyden önce kendilerine güvenmelerini istiyoruz. Hedeflerine ulaşabilmeleri için tek yapmanız gereken çok çalışmak. Bizlerde sizlere her zaman destek olmaya, sizler için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz' dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ise, 'Şanlıurfa'da eğitim adına güzel çalışmaların devam ediyoruz. Öğrencilerimizin kaliteli bir eğitimle geleceklerine yön vermemizde her kesimden büyük destek alıyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çok güzel çalışmaya imza atıyoruz' şeklinde konuştu