AA / Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grupta zirve mücadelesi veren Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor 23 Şubat 2020 Pazar günü saat 13.00'da oynayacağı Artvin Hopaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Faruk Çelik tesislerinde Teknik Direktör İhsan Karabulut yönetiminde hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Karaköprü Belediyespor'un antrenmanını Karaköprü Belediyespor Asbaşkanı Halef Tokmakçı ve Alt yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı da izledi.
Artvin Hopaspor'u yenerek kaybettiğimiz puanı telafi etmek istiyoruz
Pazar günü oynayacakları maçtan mutlak galibiyet almak istediklerini ifade eden Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, 'Hafta içinde oynadığımız Kızılcabölük maçında kaybettiğimiz 2 puana çok üzüldük. Maçın büyük bölümünde üstün olan taraf bizdik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Şimdi önümüzde Pazar günü oynayacağımız Artvin Hopaspor maçı var. Kendi sahamızda taraftarlarımızın desteği ile Artvin Hopaspor'u yenerek kaybettiğimiz puanı telafi etmek istiyoruz' dedi.

Galibiyeti, takımını yalnız
bırakmayan taraftarlara
armağan edeceğiz
Tüm taraftarları maça davet eden Asbaşkan Halaf Tokmakçı ise, 'Pazar günü saat 13.00'da tüm taraftarlarımızın tribünde yerlerini almalarını istiyoruz. Taraftarlarımızın futbolcularımıza vereceği destek çok önemli. Onların desteği ile maça çıkan futbolcularımız daha mücadeleci ve daha dirençli olacaktır. Denizli deplasmanında farklı yeneceğimiz takımla 1-1 berabere kaldık. Hayırlısı olsun. Artık Pazar günü oynayacağımız maçı düşünmeliyiz. İnşallah Pazar günü alacağımız galibiyeti, takımını yalnız bırakmayan taraftarlara armağan edeceğiz' diye konuştu.
Pazar günü saat 13.00'da Karaköprü Belediyespor ile Artvin Hopaspor arasında oynanacak maçı Batman bölgesi hakemi Mehmet Terece yönetecek. Terece'nin yardımcılığını İsmail Emre ve Barış Çiçeksoylu yapacak. Maçın 4. hakemi Emine Argüne olacak.