Seyfullah POLAT / Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanlığı için AK Partiden Aday Adaylığı başvurusunda bulunan ŞUTSO Meclis Üyesi ve Ceylanpınar Eski İlçe Başkan Yardımcısı İş Adamı Abdurrahman Göllü, gazetemizi ziyaret ederek Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı ve gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Veysel Polat ile bir araya geldi.
'İNSANLARIN SIKINTILARINI VE BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUZ'
Ziyaret toplantısında Partisinin aday göstermesi ve seçilmesi durumunda Ceylanpınar ilçesi için yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Abdurrahman Göllü, '1979 Şanlıurfa/Ceylanpınar doğumluyum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. İlk ve Ortaöğrenimimi Ceylanpınar'da tamamladım. Atatürk Üniversitesi'nde lisans eğitimime devam ediyorum. İş adamı olarak inşaat, sağlık ve eğitim alanlarında faaliyet gösteriyorum. Sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev aldım. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevini yürütmekteyim. Bunun yanında TUGVA Ceylanpınar Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği görevini üstlenmiş bulunuyorum. 2002/2015 yılları arasında Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ile korunmaya muhtaç çocuklarımız için projeler hazırladık. Buna ek olarak 2018-İstanbul dan Şanlıurfa ya Kitap ile Geleceğe Adım Adım Projesi'nde, 2015/2018 El Birliği Sosyal Eğitim ve Kültür Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği'nde 2 ayrı sosyal projede, Ceylanpınar İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ceylanpınar Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda aktif görevlerde bulundum. STK'larda aktif bir şekilde görev yaptığınız zaman insanların sıkıntılarını ve beklentilerini daha yakından gözlemleyebiliyorsunuz. Konulara daha hakim bir şekilde yaklaşabiliyorsunuz' diyerek STK tecrübelerinin önemli bir artı olduğunu aktardı.
'CUMHURBAŞKANIMIZIN VİZYONUNU YERELDE EN GÜÇLÜ ŞİKİLDE YANSITMAK İSTİYORUZ'
2005-2011 yıllarında AK Parti'nin çalışmalarında gönüllülük esaslı katılarak aktif siyasete adım attığını dile getiren Göllü, '2011-2014 yıllarında Ceylanpınar AK Parti İlçe Teşkilatında Genel Sekreterlik akabinde İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. AK Parti Siyaset Akademisi, İl-İlçe Danışma Toplantıları, Mahalle Başkanları Toplantılarının yönetiminde aktif olarak bulundum. Binlerce yıllık tarihimizin milli ve manevi mirasına, bu tarihi mirasımızın özü olan hak ve adalet temelli anlayış ve istikametimize ve bu istikamet doğrultusundaki 'Kutlu Yürüyüşümüze', dün olduğu gibi bugün de ve gelecekte en uygun siyasi teşkilat AK Partimiz olduğu için partimizden adayım. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023, 2053 ve 2071 Vizyonları doğrultusunda Ceylanpınar'ımızı da bu vizyonun yerelde parlak bir numunesi yapmak için adayım. 15 Temmuz Şanlı Demokrasi Direnişimizin mirasına, yereldeki ve merkezdeki tüm yetkililerimizle tam bir koordinasyon ve iş birliği halinde yapacağımız çalışma ve hizmetlerle en güçlü şekilde sahip çıkmak için adayım. Ceylanpınar'ımızda yaşayan Arap, Kürt ve Özbek asıllı tüm hemşerilerimle gerek uzun esnaflık/iş adamlığı gerekse akrabalık ve dostluk ilişkilerim münasebetiyle geniş ve güçlü bağlara sahibim. Farklı toplum kesimlerine hitap edebilecek, daha geniş bir kitleye ulaşmamızı sağlayabilecek samimi, sıcak ve doğrudan ilişkilere sahip olmamın, Ceylanpınarlı hemşerilerimin partimize desteğini ve teveccühünü daha da arttırabileceğini düşünüyorum' diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Aday Adayı Abdurrahman Göllü'ye başarılar diledi. Yaklaşık 1 saat süren görüşme çeşitli konularda görüş alışverişinin ardından sona erdi.