Haber Merkezi /TFF 3. lig 1. grupta yer alan Karbel Karaköprü Belediyespor 5. hafta maçında deplasmanda Kocaeli ekibi Körfez Futbol Kulübü ile karşılaştı. Maçtan 4-0 galip ayrılan Karaköprü ekibi ligde üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 7'ye çıkardı. Karbel Karaköprü Belediyespor'un golleri Mehmet Avcı (2) ve Batuhan Er (2) den geldi.
Maça etkili başlayan Karbel Karaköprü Belediyespor 4. ve 7. dakikalarda Mehmet Avcı'nın ayağından bulduğu gollerle adeta maça 2-0 önde başladı. Gollerden sonra oyunun kontrolünü elinde tutan Karaköprü ekibi ilk yarıyı bu skorla tamamladı.
Maçın ikinci yarısında da üstün olan taraf Karbel Karaköprü Belediyespor olurken, ev sahibi ekibin cılız atakları da sonuçsuz kaldı. Maçın son dakikalarına girilirken Karbel Karaköprü Belediyespor penaltı kazanırken golcü futbolcu Batuhan Er kullandığı penaltıyı gole çevirdi. Uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıkan Batuhan kendisinin 2. takımının 4. golünü kaydederek skoru ilan etti. Batuhan Er ligde 5. maçında 8. golüne ulaşarak dikkatleri üzerine çekti.
Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı deplasmanda güzel bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydetti.
Yozgatlı, 'Maçın başında bulduğumuz gollerle oyunun gidişatını tayin ettik. Rakibimizin gençlerden kurulu bir kadrosu var ancak biz de oyun disiplininden kopmadan mücadele ettik ve istediğimiz sonucu aldık. Önemli olan bundan sonra da bu doğrultuda mücadele ederek galibiyetlerimizi sürdürmektir. İnşallah gelecek hafta sahamızda Nazilli maçından da galibiyetle ayrılarak çıkışımızı sürdürürüz. Futbolcu arkadaşlarımı mücadelelerinden ve aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum' dedi.
Karbel Karaköprü Belediyespor önümüzdeki hafta kendi sahasında ligin güçlü ekibi Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak.