Haber Merkezi / Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın elverişli devam eden mevsim koşullarının değerlendirilmesi talimatı üzerine harekete geçen ekipler, eş zamanlı olarak birçok bölgede çalışma başlattı.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü belirlenen program kapsamında nüfus olarak yoğun ve aciliyet arz eden bölgelerde çalışma yürütüyor. Bu kapsamda gelen taleplerin değerlendirilmesiyle birçok bölgede aynı anda çalışma yürüten ekipler, mesai mefhumu gözetmiyor.
Sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı saatlerde de sahada çalışan ekipler, mahalle sakinlerini yaklaşan yaz ayları nedeniyle tozdan kurtarıyor.
Bir yandan kırsal mahallelerdeki yol ağını genişleten Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, daha önce kullanılamaz durumda olan yolların kalitesini arttırıyor.
Sarıkaya, Küçükgöl, Yoğunca, Sedef, Karabahçe, Küçük Çatlı, Belveren, Başbük, Dörtparmak, Arılık, Şeyh Cafer, Suncuklu, Alhas, Aşağı İkizce ve Cumakalesi ile yaklaşık 30 kırsal mahallede çalışmaları tamamlayan ekipler, zaman kaybetmeden programda belirlenen alanlara sevk ediliyor.
Bölge ayrımı yapmadan eşit bir şekilde hizmet yaptıklarını belirten Kırsal Hizmetler Müdürü Erkan Aslan Parçası şunları kaydetti: 'Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın talimatları doğrultusunda kırsal mahallerimizde mahalle içi yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İlçemizin sınır olan Yıldız kırsal mahallesinde ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Başkanımızın talimatıyla program dahilinde bugüne kadar bölge ayrımı yapmadan eşit hizmet anlayışıyla 30 kırsal mahallemizde yol çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın yol taleplerini değerlendirerek imkanlar ölçüsünde mahalle içi yol çalışmaları devam edecektir.'
Mahalle sakinleri daha önce çamur ve tozda kaldıklarını ifade ederek mahallerinde yapılan yol çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.