İLKHA/ Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde geçtiğimiz salı günü iki kardeş arasında alacak verecek meselesinden dolayı çıktığı belirtilen silahlı kavgada babasını öldürdü diye amcasını öldüren firari şahıs yakalandı.
Konuyla ilgili Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, '4 Eylül Salı günü saat 14.30 sıralarında Gümüşkuşak Mahallesi 2559 Sokak ve Tepe Mahallesi Şeker Sokak köşesinde bulunan Ustam Bakkal isimli iş yeri önünde meydana gelen Ateşli Silah ile Kasten Öldürme olayında; M.H.Ç. isimli şahıs alacak verecek yüzünden kardeşi Ö.Ç. isimli şahsı pompalı tüfek ile vurmuş, akabinde Ö.Ç'nin oğlu M.Ç. isimli şahıs da araçtan aldığı pompalı tüfekle amcası M.H.Ç'yi vurmuştur. M.H.Ç. İle kardeşi Ö.Ç. kaldırdıkları hastanelerde hayatlarını kaybetmişlerdi.' denildi.
Meydana gelen olayın ardından M.Ç'nin firar ettiği ifade edilen açıklama şöyle devam etti:
'Olaydan sonra araç ile firar eden M.Ç. isimli şahıs Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan operasyon sonucu; Akçakale ilçesi Karatepe köyü ağaçlık alanda saklanırken olayda kullanmış olduğu suç aleti tüfek ve yaklaşık 40 adet kartuş ile birlikte yakalanmıştır. Şüpheli M.Ç. çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanmıştır.'