Haber Merkezi / Göreve gelir gelmez Şanlıurfa'nın ulaşım sorunlarını ön plana alarak çözümler üreten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile şehir merkezinde ve ilçelerde yol yapım ve bulvar çalışmaları yoğunlaştırıldı. Şanlıurfa'ya yeni yollar kazandırmak için 40 dereceyi aşan sıcaklıklarda mesai yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bu kez Seyrantepe Mahallesinde Şehit Cihangir Çubukçu caddesinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayarak güzergahı trafiğe kazandırdı.


VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL VE EKİBİNE TEŞEKKÜR
Sıcak havaya rağmen Büyükşehir ekiplerinin yoğun bir çalışma sergilediklerini belirten Seyrantepe Mahallesi sakinleri, 'Kış aylarında çamurdan, yaz aylarında ise tozdan geçilmeyen yollarımız tamamen asfaltla kaplandı. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine teşekkür ederiz' diye konuştular.
Seyrantepe Mahallesi Muhtarı Veysi Demir ise 'Başkanımız Beyazgül bizleri ziyaretinde vatandaşlarımızın yol taleplerini kendisine ilettik. Başkanımız hemen talimat verdi ve alanda çalışmalar başladı. Yolumuzun tamamlanması ile trafikte rahatlama yaşadık. Bizlere olan yaklaşımlarından dolayı Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ederiz' dedi.