Tuğba Polat

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri Şanlıurfa Girişimci İş Kadınları Derneğini ( ŞUGİŞKAD) ziyaret ederek Dernek Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı ve Dernek üyeleri ile bir araya geldi.

İş hayatında ve siyasette daha çok kadın olmalı

Sık sık STK ziyaretleri gerçekleştirerek istişarelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve İl Yönetim Kurulu üyeleri bu kez ŞUGİŞKAD'ı ziyaret ederek Dernek Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı ve Dernek üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaret toplantısında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve AK Parti İl Yöneticilerine Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Cevahir Asuman Yazmacı iş hayatının yanı sıra sosyal hayatta ve siyasette daha çok kadının yer alması gerektiğini belirterek; Şanlıurfalı kadınlarımız alacakları eğitim ve destekle çok güzel çalışmalara imza atacaktır. Bu inançla çıktığımız yolda siyasetçilerimizin de desteklerini bekliyoruz' dedi.

AK Parti kadınlara ve gençlere pozitif ayrımcılık yapıyor

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise yaptığı açıklamada ŞUGİŞKAD'ın Şanlıurfalı kadınlar için örnek bir STK olduğunu belirterek; Bizim de arzumuz kadınlarımızın hayatın her alanında daha çok yer almasıdır. Parti olarak kurulduğumuz günden bu tarafa kadınlara ve gençlere yönelik pozitif bir ayrımcılığımız mevcuttur. Bu düşünceden hareketle Şanlıurfalı kadınlarımızın sosyal hayatta ve siyasette daha çok yer almaları için gayretlerimiz ve desteğimiz var ve bu destekler devam edecektir' dedi.

Yaklaşık bir saat süren ve şehrin sorunları ile çözüm önerilerinin konuşulduğu ziyaret toplantısı güzel temennilerin ardından sona erdi.