Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor bünyesindeki gençler bu hafta da galibiyetlerle şehre döndü. Sporun her branşında gençlere yönelik yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi sayesinde lisanslı sporcu sayısı hızla artarken, yine gençlere yönelik açılan sportif kurslara katılım her geçen gün daha da yoğunluk kazanıyor.
Bölgesel Amatör Lig'de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor, bu hafta Nizip Spor karşısında 2-0'lık galibiyet alırken, maçın gollerini kaydeden Tolga Kara ve Uğur Yılmaz haftanın yıldız isimleri oldu. Yine futbolda U-19 kategorisinde Büyükşehir Belediye Spor, Suruç Pirsus Spor'u 6-1'lik, U-16 ketagorisinde Bağlarbaşı Spor'u 6- 0'lık, U-14 kategorisinde ise 15 Temmuz Gençlik Spor'u 18- 0'lık skorla geçen taraf oldu. Büyükşehir ekibi Voleybolda ise Hatay Büyükşehir Belediye 3- 1'lik skorla geçerek şehre gurur yaşattı.
BEYAZGÜL: ŞANLIURFALI GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM
Alınan galibiyetlerden dolayı tüm Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesporlu gençleri tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sporcuların tüm Şanlıurfalı akranlarına güzel bir örnek olduğunu söyledi. Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da gençlik potansiyelinin farkında olduklarının da altını çizen Başkan Beyazgül, 'Bizler, 19.5 yaş ortalaması ve nüfusu bakımından Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'mızda gençlerimizi spora ve eğitimin her alanına yönlendirmeye ve bu alandaki yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bu vesile ile tekrardan tüm gençlerimizi tebrik ediyor, gözlerinden öpüyorum' dedi.