Şeyhmus AYDOĞDU /Veysel Polat, M. Talat Akay, Cuma Ağaç, Müslüm Abacı, Mustafa Arısüt, Abdulkadir Karacabey, Mutlu Güneş, Şahban Kılıç, İshak Polat'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız; Göreve geldiğimiz 2011 yılından bu tarafa Şanlıurfa'da gençlerimize sporu sevdirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak üzere çalışmalarımızı gayretle devam ettiriyoruz. Merkezde ve ilçelerimizde yapılan ve yapımı süren tesislerimizle daha çok gencimizi sporla buluşturmayı hedefliyoruz. Seyyah Projesi gibi etkinliklerimizle gençlerimizi başka şehirlere ziyaret etmelerini sağlayarak, başka şehirlerden gençlerimizi burada misafir ederek gençlerimizin kendi kültürlerini tanımalarını, kaynaşmalarını sağlıyoruz" dedi.
Faaliyetlerinin kamuoyuna tanıtılması ve yansıtılması konusunda medyanın önemine vurgu yapan Yıldız; Bu manada gözümüz, kulağımız olan medya mensuplarımızı ve medya araçlarını önemsiyoruz. Kurum olarak arkadaşlarımızın her türlü bilgiye ulaşması için gerekli hassasiyeti ve kolaylığı gösteriyoruz" dedi.
Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ise kabullerinden dolayı Ertuğrul Yıldız'a teşekkür ederek Türkiye'nin en genç nüfusunun bulunduğu Şanlıurfa'da sporun ve kültürel etkinliklerin gençlerin kötü alışkanlıklara karşı bir kalkan olduğunu belirterek; Özellikle son yıllarda Gençlik ve Spor İl Müdürlümüzün faaliyetlerini memnuniyetle sayfalarımıza taşıyoruz. Yapılan güzel çalışmaları sayfalarımızdan kamuoyuna yansıtmak bize büyük keyif veriyor. Güzel çalışmalarından dolayı İl Müdürümüze teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi
Yaklaşık 45 dakika süren ziyaret çeşitli konularda görüş alışverişinin ardından sona erdi.