Haber Merkezi

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sendika Başkanları Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklıyı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sendika Başkanları Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı'yı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, Toç-Bir-Sen İl Başkanı Salih Şıtıl, Sağlık-Sen il Başkanı Abdülkadir Yabir, Büro Memur-Sen İl Başkanı Fethi Akbulut, Enerji Bir-Sen İl Başkanı Abdullah Karababa'nın hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan personelin mali ve sosyal hakları konusunda istişarede bulunuldu.

Şanlıurfa'da tarım ve hayvancılık projelerinin de konuşulduğu ziyaret toplantısında ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı nezaket ziyaretinden dolayı Memur-Sen'e bağlı Sendikaların İl Başkanlarına teşekkür ederek verimli bir istişarede bulunduklarını dile getirdi.

Memur-Sen'e bağlı sendikaların İl Başkanları da ev sahipliğinden dolayı Dr. Murat Çakmaklı'ya teşekkür ederek bu tür ziyaretlerin personelin sorunlarının çözümünde ve çalışma şartlarının iyileştirilmesinde olumlu katkılar sunduğunu dile getirdiler.