İshak Polat

8 Nisan 2018'de yapılan seçimler sonrasında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda( ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilen İbrahim Halil Peltek ve Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen törenle görevi devraldı.

Yaklaşık iki yıl boyunca İsmail Demirkol Başkanlığındaki Kayyum heyeti ile yönetilen ŞUTSO'da 8 Nisan 2018'de yapılan seçimler neticesinde Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen İbrahim Halil Peltek ve Yönetim Kurulu üyeleri düzenlenen törenle görevi devraldı. ŞUTSO Başkanlık makamında yapılan devir teslim törenine İsmail Demirkol başkanlığındaki Kayyum Heyeti, ŞUTSO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, Meclis Başkanı Ahmet Altun'un yanı sıra ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Devir- teslim töreninde konuşan Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, yapılan seçimlerin ve yeni yönetimin Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını dileyerek; ' Yeni Yönetim Kuruluna seçilen arkadaşlarımızın büyük bir enerji ile çalışacaklarına inanıyorum. Eski arkadaşlarımızın birikimi, yeni arkadaşlarımızın enerjisi ile yapılacak çalışmalar Şanlıurfa'ya ve Türkiye'ye önemli katkılar sunacaktır' dedi. İsmail Demirkol, Kayyum Heyeti olarak görev yaptıkları dönemde ŞUTSO'nun 6 Milyon TL'sinin bulunduğunu yaklaşık iki yıl içerisinde bu rakamı 11 Milyon TL'ye çıkarttıklarını belirterek yaptıkları harcama ve çalışmalara kısa bir şekilde değinerek yeni Yönetim Kurulundan özellikle Gıda OSB'ye ve devam eden yatırımlara desteklerini sürdürmelerini istedi.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek ise 2 yıllık çalışmalarından ve katkılarından dolayı İsmail Demirkol ve heyet üyelerine teşekkür ederek; ' ŞUTSO üyeleri olarak hep Başkanımız ve abimiz olarak gördüğümüz İsmail Demirkol'a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Kendilerinden aldığımız bu bayrağı yine kıymetli büyüklerimizin ve üyelerimizin desteği ile daha da ileriye taşıyacağız. Bizi bu göreve layık gören tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah bu göreve layık olmaya çalışacağız ve Şanlıurfa ve Türkiye için Tarım, Sanayi, Turizm gibi ekonominin tüm alanlarında katkı sunmaya gayret göstereceğiz' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından karşılıklı olarak plaket sunumu gerçekleştirilirken yeni ŞUTSO Yönetimi tarafından İsmail Demirkol'a Ömür Boyu ŞUTSO Onursal Başkanlığı tevdi edildi.