Haber Merkezi / Başkan Yalçınkaya 'Önümüzdeki haftadan itibaren yolun tamamı Akçakale'nin hizmetine girmiş olacak' dedi.
Seçim vaatlerini tek tek hayata geçiren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Akçakale-Şanlıurfa yolu için verdiği sözü de tuttu.
İlçede kazaların sık sık yaşandığı ve yapımı yıllardır beklenen yolda Başkan Yalçınkaya'nın girişimleri ile çalışma başlatıldı. Birinci etabı kısa süre önce ulaşıma açılan yolda ikinci etap çalışmalarında da sona gelindi.

BAŞKAN YALÇINKAYA ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYOR
Yolun yıl sonunda tamamlanmasının planlandığını belirten ve çalışmaları yakından takip eden Başkan Yalçınkaya yine sahaya inerek incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Yalçınkaya 'Akçakale Urfa yolu arzuladığımız, düşündüğümüz şekilde ve batıdaki ilçeler standardında bir görünüme, yapıya kavuşur' diyerek şu açıklamalarda bulundu:
'Akçakale-Urfa anayol güzergahında asfalt çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların ikinci etabındayız. İnşallah hafta sonuna kadar bu mevcut yolun tamamını bitirecek çalışan arkadaşlarımız. Akçakale'de gelecek haftadan itibaren bu güzergahın ışıklandırılması, kaldırımların yapılması, ağaçların dikilmesi ile mükemmel bir prestij cadde olacak. Önümüzdeki haftadan itibaren tamamı Akçakale'nin hizmetine girmiş olacak. Bu hizmetle beraber Akçakale Urfa yolu arzuladığımız, düşündüğümüz şekilde ve batıdaki ilçeler standartında bir görünüme, yapıya kavuşur. Akçakale'ye ve Akçakale halkına hayırlı olsun inşallah.'

SÜRÜCÜLER ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
İli ilçeye bağlayan ve Suriye'ye uzanan yoldaki çalışmalar sürücülerden de takdir topluyor. Sürücüler daha kaliteli ulaşım imkanına sahip olacaklarını belirterek Başkan Yalçınkaya ve ekibine teşekkür etti.
Başkan Yalçınkaya incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.